Който откаже да плати - си пати жестоко   Дай някой

...
Който откаже да плати - си пати жестоко
  Дай някой
Коментари Харесай

Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата

Който откаже да заплати - си пати грубо
 

Дай някой лев да ти вардя колата! Това чува съвсем всеки водач в Пловдив, който паркира в региона на КАТ и към Битака. Деца кръжат към вероятните места за прекъсване и единствено чакат някой да паркира. Следва просене на пари за " защита ". Същата е обстановката и когато видят водач да се качва в колата си, откакто към този момент си е приключил работата - дай пари, че ти пазих колата.

Ако човек не се поддаде на рекета, следва сладко възмездие. Една от жертвите - млада пловдивчанка, показа в обществените мрежи, че си е изпатила.

" Пред КАТ Пловдив. Още с влизането в паркинга скачат пред колата да ги блъснем преднамерено. Спираме колата, при което си залепват носове, ръце, всичко по прозорците и крещят за парите. Слизам от колата, при което едното ми бърка в джоба и ми взема портфейла, а аз му блъскам ръката. Започва се с обиди и закани, че ще потроши колата. Удряме им цялостен игнор и отиваме да си вършим работата. 10 минути по-късно се връщаме и те чакат пред колата. Тръгваме да се качваме и стартират да плюят нас и да поливат колата с не знам и аз какво. От мен получиха единствено репликата “кажи на майка ти да почне работа ", описа случката пловдивчанката.

Колата й е била залята със синя течност с незнаен генезис.
 

Тя, обаче, напълно не е единствената и последната жертва на дребните изнудвачи.

*Източник: Марица
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР